Pure Enzyme&Fiber

Pure Enzyme&Fiber

Vízben oldódó és nem oldódó rostokat, valamint emésztőenzimet, prebiotikumokat tartalmaz. Vízben oldódó rostok (inulin) zselésítő tulajdonsággal rendelkeznek, így az ételek egy része könnyebben juthat el a bélrendszer megfelelő helyére. Csökkentik a koleszterinszintet, illetve a vércukorszint hirtelen megugrását az étkezéseket követően. Jótékonyak a zsír-, és szénhidrát-anyagcserére, valamint közvetve a bélfalak nyálkahártyáira. Fertőzések, hasmenés esetén megkötik a baktériumok termelte méreganyagokat, így gyorsabb gyógyulást biztosítanak.

Vízben nem oldódó rostok (narancs rost, bambusz) A vizet megkötik, de nem oldódnak fel benne, hanem felduzzadnak. Így segítenek a vastagbél adott szakaszának teljes kitöltésében, ezáltal a béltartalom hatékonyabb továbbjutásában: fontos szerepük van a gyakoribb és könnyebb salakanyag ürítésében. Étkezések után a megduzzadó rostanyag könnyen eltölti a beleket, jóllakottság- érzést nyújt, miközben az elfogyasztott tápanyag egy része emésztetlenül távozik. Ennek következtében hatékonyan csökken az elhízás veszélye.

A narancs, bambusz és inulin rost, valamint a prebiotikum és laktáz tejcukorbontó enzim egyedi kombinációja elősegíti az emésztés javítását, a bevitt tápanyagok felszívódása hatékonyabban optimalizálja a zsír és szénhidrát anyagcseréjét.

Sikeresebbé teszi a testzsír- százalék csökkentését, javítja a bélflóra minőségét, mely maximálisan befolyásolja a tápanyagok hasznosulását.

Emellett csökkenti az éhségérzetet, így elősegítve a kalóriabevitel redukcióját.

*A tejcukor érzékenység globális jelenség: az emberiség 75%-a nem képes megemészteni, holott a tejben és a tejalapú élelmiszerekben többnyire megtalálható. A tejcukor érzékeny emberek számára tökéletes megoldást nyújt a laktáz enzim, melynek segítségével mellékhatások nélkül fogyaszthatnak tejcukrot tartalmazó készítményeket.

A fentiek alapján mindenki számára rendkívül fontos a rostok, enzimek és prebiotikumok fogyasztása! A napi rostfogyasztás optimális mennyisége 25-35 g, a HNLabs PreFiber kiegészítőből 5 g 2 alkalommal javasolt.

/sites/hnlabs_eu/documents/SF/Arginine_SF.jpg
/sites/hnlabs_eu/documents/SF/BCAA_SF.jpg
/sites/hnlabs_eu/documents/SF/CREATINE_SF.jpg
/sites/hnlabs_eu/documents/SF/Enzime_SF.jpg
/sites/hnlabs_eu/documents/SF/L-Glutamine_SF.jpg